Toggle navigation
فهرست نشریات
معرفی دفتر مجلات
همکاران
تماس با ما
English
فهرست نشریات
پیوندهای مفید
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
آمار
تعداد نشریات
13
تعداد شمارهها
626
تعداد مقالات
6,517
تعداد مشاهده مقاله
8,745,681
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
8,316,243
1.
ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم)
صفحه
1-16
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.2 M
2.
ویژگیهای عملکردی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی
صفحه
17-33
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.04 M
3.
تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر
صفحه
35-49
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.21 M
4.
اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک
صفحه
51-61
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1 M
5.
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک
صفحه
63-79
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
6.
اینتراستریفیکاسیون نسبی روغن های گیاهی با استفاده از لیپاز به منظور تولید چربی بدون ترانس
صفحه
81-97
مشاهده مقاله
اصل مقاله
468.13 K
7.
بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال
صفحه
99-116
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.26 M
سامانه مدیریت نشریات علمی.
طراحی و پیاده سازی از
سیناوب