آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,681
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,243

1.

ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم)

صفحه 1-16

2.

ویژگیهای عملکردی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی

صفحه 17-33

3.

تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر

صفحه 35-49

4.

اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک

صفحه 51-61

5.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک

صفحه 63-79

6.

اینتراستریفیکاسیون نسبی روغن های گیاهی با استفاده از لیپاز به منظور تولید چربی بدون ترانس

صفحه 81-97

7.

بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال

صفحه 99-116


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب