
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 626 |
تعداد مقالات | 6,517 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,746,459 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,317,291 |
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 5، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 63-79 اصل مقاله (1.11 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,290 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,103 |