| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,808 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,628,926 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,075,319 |
تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 35-49 اصل مقاله (1.21 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,186 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,959 |
||