
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 631 |
تعداد مقالات | 6,584 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,926,540 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,456,827 |
تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 3، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 35-49 اصل مقاله (1.21 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,129 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,862 |