
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 641 |
تعداد مقالات | 6,678 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,127,305 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,582,709 |
اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 4، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 51-61 اصل مقاله (1 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 894 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,502 |