
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 631 |
تعداد مقالات | 6,584 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,926,565 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,456,847 |
اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 4، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 51-61 اصل مقاله (1 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 877 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,480 |