
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 622 |
تعداد مقالات | 6,489 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,610,086 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,200,571 |
ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم) | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 1، دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 1-16 اصل مقاله (1.2 M) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 984 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,364 |