آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,670
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,189

1.

تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت

صفحه 1-14
علی صابریان؛ محمد گلی

2.

مقایسه اثر پوشش های آلژینات سدیم، کازئینات سدیم و ژلاتین در ترکیب با اسانس آویشن بر ماندگاری میگو

صفحه 15-30
سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی

3.

بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن

صفحه 31-44
مهسا درخشیده؛ سمیه رحیمی؛ تکتم مستقیم

4.

تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره

صفحه 45-55
مهناز منافی دیزج یکان؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ هادی ولیزاده؛ فریده طباطبایی یزدی

5.

تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

صفحه 57-70
سیما مهاجر خراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی

6.

بررسی ویژگی‌های فیزیکو مکانیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کیتوزان حاوی نانولیپوزوم‌های حامل عصاره پوست سبز پسته

صفحه 71-87
محمد برزگر قاسمی؛ تیوا کفیلی

7.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله

صفحه 89-101
شیوا ودائی؛ اعظم اعرابی

8.

بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال

صفحه 103-114
لیلا ناطقی؛ عماد یوسفی؛ نازنین زند

9.

تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان

صفحه 115-123
منیره رنجبر؛ سپیده کیایی فر

10.

اثر روش ترکیبی امواج مایکروویو- هوای‏ گرم تحت پیش‏تیمار مایکروویو بر سینتیک خشک‏کردن میوه مورد

صفحه 125-138
صفورا کریمی؛ سلیمان محمدی؛ نرگس لایقی نیا؛ حبیب اله عباسی

11.

اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش

صفحه 139-154
کورش رحمانی؛ حبیب الله میرزایی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ ناصر همدمی

12.

اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین

صفحه 155-170
سمیه لقمانی فر؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ حمیدرضا نوری؛ سارا جعفریان

13.

شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال

صفحه 169-186
شکوفه طاهری؛ علی رضا رحمان؛ ُسید ابراهیم حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب