آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,511
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,456,807
مهاجر خراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. (1400). تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. , 13(1), 57-70. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16568.1547
سیما مهاجر خراسانی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; هدی شهیری طبرستانی. "تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن". , 13, 1, 1400, 57-70. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16568.1547
مهاجر خراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. (1400). 'تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن', , 13(1), pp. 57-70. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16568.1547
مهاجر خراسانی, سیما, اعلمی, مهران, کاشانی نژاد, مهدی, شهیری طبرستانی, هدی. تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن. , 1400; 13(1): 57-70. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16568.1547


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب