آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,667
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,175

1.

تأثیر فرآیندهای متداول نگهداری میوه خیار بر باقی‌مانده سم مالاتیون

صفحه 1-16

2.

پیش‌بینی هوشمند و لحظه‌ای محتوای‌ رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته

صفحه 17-32

3.

تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتی‌گراد

صفحه 33-46

4.

تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم

صفحه 47-60

5.

تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگی‌های حسی و پایداری سس مایونز

صفحه 61-80

6.

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگی‌های کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه

صفحه 81-98

7.

اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

صفحه 99-110


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب