
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,628,863 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,223,480 |
تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتیگراد | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 3، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 33-46 اصل مقاله (224.34 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,130 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 735 |