| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 657 |
| تعداد مقالات | 6,856 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,991,851 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,295,945 |
تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتیگراد | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 33-46 اصل مقاله (224.34 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,243 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 848 |
||