| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 659 |
| تعداد مقالات | 6,884 |
| تعداد مشاهده مقاله | 10,026,412 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,317,251 |
تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 61-80 اصل مقاله (417.55 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,816 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 6,074 |
||