| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,824 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,814,793 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,196,239 |
تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 2، شماره 2، تیر 1389، صفحه 47-60 اصل مقاله (164.13 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,358 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,099 |
||