آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,810,930
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,337,635

1.

اثرات استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجه‌های خونی و آنتی اکسیدانی بزهای ماده سانن

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 73-92
فاطمه سادات ثالثی؛ سید احسان غیاثی؛ محسن مجتهدی؛ سید جواد حسینی واشان

2.

اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 81-94
المیرا کرامتجو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی

3.

اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 4، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 53-70
سید مهدی اجاق؛ سوری سوری؛ معظمه کردجزی؛ حجت میرصادقی

4.

اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 155-170
سمیه لقمانی فر؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ حمیدرضا نوری؛ سارا جعفریان

5.

اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L)

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 85-98
بهناز صداقت؛ لیلا نجفیان

6.

اثر مخلوط مکمل آلی کروم و روی با سیاهدانه بر فراسنجه‌های خونی ، ظرفیت آنتی اکسیدانی و عملکرد بره‌های سنجابی تحت استرس حمل و نقل

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 85-100
محمد مهدی معینی؛ سهیلا کاکی سومار؛ فردین هژبری؛ زهرا نیکوصفت

7.

اثر هم افزایی مکمل های کروم و سلنیوم آلی بر متابولیسم پسا جذب گلوکز و وضعیت آنتی‌اکسیدانی پلاسمای خون قوچ‌های مهربان

دوره 10، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 105-120
امیرحسین مهرانفروز؛ عباس فرح آور؛ مرتضی یاوری؛ احمد احمدی

8.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم

دوره 10، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-63
میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ معظمه کردجزی؛ محمد علی خانلر؛ علیرضا عالیشاهی

9.

بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110
شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی

10.

بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 109-119
حنانه رضاییان؛ سید ولی حسینی؛ نرگس انوشه؛ بهنام فرجامی

11.

بررسی اثرمکملهای مختلف مس برعملکرد، برخی فراسنجه های خون و پاسخ ایمنی همورال دربره‌های نرسنجابی

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 101-116
فردین هژبری؛ مهین دارابی؛ محمد مهدی معینی

12.

بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia)

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 49-62
مریم رئوفی راد؛ مسعود رضائی؛ امیررضا شویکلو

13.

تاثیر نوع پایه و بافت میوه بر برخی خواص شیمیایی میوه نارنگی پیج و پرتقال‎ ‎تامسون ناول

دوره 19، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 43-54
عظیم قاسم نژاد

14.

تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن

دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 95-112
مریم سردرودیان؛ اکرم آریان فر؛ علی محمدی ثانی؛ سارا ناجی طبسی

15.

توالی‌یابی و مطالعه فیلوژنتیکی ژن آلترناتیو اکسیداز (aox2) در زیرخانواده‌ Anthemideae

دوره 22، شماره 2، تیر 1394، صفحه 217-229
احد یامچی

16.

تولید و ارزیابی میکروامولسیون‌های ضد‌اکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانس‌های کندر، سیر و سیاهدانه

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 67-85
سهیلا مولایی؛ بهناز معمارماهر؛ نویده انرجان؛ حامد همیشه کار

17.

خواص آنتی اکسیدان جلبک قهوه ای Sargassum tenerrimum و جلبک سبز Valoniopsis pachynema سواحل چابهار

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 128-141
فاطمه جامی؛ علی طاهری

18.

مطالعه خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L) در واکنش به تنش شوری تحت تاثیر همزیستی با قارچ Piriformospora indica

دوره 26، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-19
معصومه خالوندی؛ محمدرضا عامریان؛ همت الله پیردشتی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی

19.

مقایسه خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده و فرکشن های پپتیدی تهیه شده از تخمک ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 11، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 69-80
یونس روشنی؛ مسعود رضایی؛ سید فخرالدین حسینی؛ سمانه پزشک

20.

مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 67-83
سید حمید حسینی پور؛ سید یوسف پیغمبری؛ هانیه رستم زاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب