آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,626,786
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,222,072
اجاق, سید مهدی, سوری, سوری, کردجزی, معظمه, میرصادقی, حجت. (1395). اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد). , 4(4), 53-70.
سید مهدی اجاق; سوری سوری; معظمه کردجزی; حجت میرصادقی. "اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد)". , 4, 4, 1395, 53-70.
اجاق, سید مهدی, سوری, سوری, کردجزی, معظمه, میرصادقی, حجت. (1395). 'اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد)', , 4(4), pp. 53-70.
اجاق, سید مهدی, سوری, سوری, کردجزی, معظمه, میرصادقی, حجت. اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد). , 1395; 4(4): 53-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب