آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,606,933
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,199,444
حسینی پور, سید حمید, پیغمبری, سید یوسف, رستم زاد, هانیه. (1391). مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد. , 4(2), 67-83.
سید حمید حسینی پور; سید یوسف پیغمبری; هانیه رستم زاد. "مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد". , 4, 2, 1391, 67-83.
حسینی پور, سید حمید, پیغمبری, سید یوسف, رستم زاد, هانیه. (1391). 'مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد', , 4(2), pp. 67-83.
حسینی پور, سید حمید, پیغمبری, سید یوسف, رستم زاد, هانیه. مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد. , 1391; 4(2): 67-83.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب