آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,480
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,456,793
رضاییان, حنانه, حسینی, سید ولی, انوشه, نرگس, فرجامی, بهنام. (1394). بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix). , 4(1), 109-119.
حنانه رضاییان; سید ولی حسینی; نرگس انوشه; بهنام فرجامی. "بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)". , 4, 1, 1394, 109-119.
رضاییان, حنانه, حسینی, سید ولی, انوشه, نرگس, فرجامی, بهنام. (1394). 'بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)', , 4(1), pp. 109-119.
رضاییان, حنانه, حسینی, سید ولی, انوشه, نرگس, فرجامی, بهنام. بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix). , 1394; 4(1): 109-119.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب