آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,804,843
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,335,845

1.

اثر اسید جاسمونیک و اسید سالیسیلیک بر برخی آنتی‌اکسیدان‌ها، قند محلول و پراکسیداسیون لیپید در سرخارگل (Echinacea purpurea L.) در شرایط مزرعه‌ای

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 45-61
سیده فاطمه رسولی؛ منوچهر قلی پور؛ کامبیز جهان بین؛ حمیدرضا اصغری

2.

اثر نوع ریزنمونه و تنظیم کننده‌های رشد بر کالوس‌زایی و متابولیت‌های ثانویه کاسنی (Cichorium intybus L.)

دوره 27، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 59-72
افسانه کوهساری؛ ویدا چالوی؛ وحید اکبرپور

3.

ارزیابی ژنوتیپ‌های مختلف مارچوبه (Asparagus officinalis L.) از نظر مواد مؤثره و عناصر غذایی تحت شرایط آبیاری با حداکثر تخلیه مجاز رطوبتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مهر 1403
باب اله فرجی؛ جمالعلی الفتی؛ امیر صحرارو؛ محمد حسن بیگلویی

4.

ارزیابی فنل کل، فلاونوئید و پتانسیل آنتی اکسیدانی اندام های مختلف دو جنس Papaver و Glaucium جمع آوری شده از نقاط مختلف ایران

دوره 26، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 195-214
آرزو شقاقی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ صمد نژاد ابراهیمی؛ علی سنبلی

5.

ارزیابی محلول‌پاشی برگی الیسیتورهای زیستی بر تغییرات عملکردی، شاخص‌های فیزیولوژیکی و زیست شیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgare)

دوره 25، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 49-65
محمد فروزنده؛ زینب محکمی؛ بهمن فاضلی نسب

6.

بررسی اثر تنظیم‌کننده‌های رشد بر تعدادی از پارامترهای رشد و متابولیت‌های ثانویه دو رقم گندم تحت رژیم‌های مختلف رطوبتی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 101-120
فریده صادقی؛ یوسف سهرابی؛ عادل سی و سه مرده

7.

بررسی تأثیر تنش شوری در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه کوشیا

دوره 5، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 111-128

8.

بررسی تغییرات میزان پروتئین و ترکیبات فنلی در برگهای ارقام حساس و مقاوم توتون آلوده به ویروس وای سیب‌زمینی (PVY)

دوره 22، شماره 3، آذر 1394، صفحه 129-153
عبدالرحمن عبدالهی؛ سعید نصرالله نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ محسن یزدانیان؛ میثم تقی نسب

9.

بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی، رنگیزه‌های فتوسنتزی و آنتی‌اکسیدانی باقلا(Vicia faba L.)، نخودفرنگی(Pisum sativum L.) و سیب‌زمینی(Solanum tuberosum L.) تحت سمیت کادمیم در کشت خالص و مخلوط

دوره 29، شماره 3، مهر 1401، صفحه 49-68
رمضان سرپرست؛ فائزه زعفریان؛ همت اله پیردشتی؛ مجتبی محمودی

10.

بررسی صفات بیوشیمیایی و عملکرد مرزه (Satureja hortensis L.) و شنبلیله (Trigonella foenum- greacum L.) در شرایط کشت مخلوط در رقابت همزمان با علف‌های هرز

دوره 28، شماره 4، دی 1400، صفحه 1-23
هادی میرنعمتی؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور

11.

تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 115-123
منیره رنجبر؛ سپیده کیایی فر

12.

تاثیر منابع کودی بر صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی رزماری(Rosmarinus officinalis L.) در رقابت با علف-های هرز

دوره 25، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 67-84
مریم صادق؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ مصطفی عمادی

13.

تاثیر نوع پایه و بافت میوه بر برخی خواص شیمیایی میوه نارنگی پیج و پرتقال‎ ‎تامسون ناول

دوره 19، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 43-54
عظیم قاسم نژاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب