آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,661
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,170

1.

ارزیابی اثر سردخانه‌گذاری بر تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی قالب‌های کره بسته‌بندی شده

صفحه 1-18

2.

تعیین بازدهی فیله و برچسب‌گذاری تغذیه‌ای فرآورده‌های ماهی بیگ‌هد (Hypophthalmichthys nobilis)

صفحه 19-36

3.

توانایی سویه لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG (LBGG) جهت کاهش آفلاتوکسین B1 موجود در پسته

صفحه 51-64

4.

تأثیر صمغ گوار و اسید اسکوربیک بر خواص رئولوژیک و پخت آرد گندم سن‌زده

صفحه 65-82

5.

بررسی تأثیر هم‌زدن و همگن‌سازی روی میزان دو فاز شدن دوغ

صفحه 83-100

6.

بررسی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و تغذیه‌ای کنجد در رطوبت‌های مختلف جهت بهبود عملیات فرآوری محصول

صفحه 101-118

7.

بررسی امکان استفاده از تریتیکاله به‌عنوان افزودنی کمکی در عصاره‌گیری از مالت جو

صفحه 119-132

8.

تاثیر شرایط نگهداری بر کیفیت آب گوجه فرنگی

صفحه 133-144

9.

تأثیر دوره‌های انجماد- انجمادزدایی بر کیفیت فیله‌ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 145-152

10.

استفاده از آنزیم پکتیناز و تیمار اتانولی در افزایش خلوص و راندمان لیکوپن استخراج شده از پوست گوجه فرنگی

صفحه 37-50


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب