آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,268
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,841

1.

سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی

صفحه 1-18
محسن اصغری قاجاری؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی

2.

بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC)

صفحه 19-32
سارا آجورلو؛ یوسف رمضان؛ منوچهر بهمنی

3.

پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری

صفحه 33-46
غلامحسین پورقنبری؛ علی صحرایی اردکانی؛ آیدا ایرجی

4.

تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری

صفحه 47-58
روح انگیز سپهری؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ فاطمه پورجاجی

5.

بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی

صفحه 61-78
مونا مظاهری کلهرودی؛ هما بقایی؛ بهاره عمادزاده؛ مرضیه بلندی

6.

ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی

صفحه 79-94
مهشید پورسعید؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سارا آقاجان زاده سورکی

7.

بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی

صفحه 95-118
راضیه جمالی فرد؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهران میراب زاده اردکانی

8.

تأثیر ساکارز، ایزومالت و مالتودکسترین بر بافت و ساختار نشاسته تاپیوکا قبل و بعد از فراصوت

صفحه 119-134
کیانا پورمحمدی؛ الهه عابدی؛ احسان شاد

9.

بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته

صفحه 135-152
نوشین نورافشان؛ شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد

10.

بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز

صفحه 153-160
سید سجاد حسینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی؛ یحیی مقصودلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب