آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,503
تعداد مشاهده مقاله8,660,357
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,261,928
سپهری, روح انگیز, حداد خداپرست, محمدحسین, مظاهری تهرانی, مصطفی, پورجاجی, فاطمه. (1400). تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری. , 13(2), 47-58. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17580.1596
روح انگیز سپهری; محمدحسین حداد خداپرست; مصطفی مظاهری تهرانی; فاطمه پورجاجی. "تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری". , 13, 2, 1400, 47-58. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17580.1596
سپهری, روح انگیز, حداد خداپرست, محمدحسین, مظاهری تهرانی, مصطفی, پورجاجی, فاطمه. (1400). 'تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری', , 13(2), pp. 47-58. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17580.1596
سپهری, روح انگیز, حداد خداپرست, محمدحسین, مظاهری تهرانی, مصطفی, پورجاجی, فاطمه. تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری. , 1400; 13(2): 47-58. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17580.1596


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب