آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,669
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,184

1.

بررسی امکان تولید پنیرچدارکم‌چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری

صفحه 1-20
لیلا ناطقی

2.

تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون

صفحه 21-34
جواد حصاری؛ لیلا هوشیار؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ ممتوته شنگول

3.

فعالیت ضد قارچی شیرهای تخمیرشده با استفاده از کشت‌های منفرد یا ترکیبی لاکتیک اسید باکتری‌های پروتئولیتیک

صفحه 35-48
شهرام لقمان؛ علی مویدی؛ ماندانا محمودی؛ مرتضی خمیری

4.

تاثیر زمان و دفعات شستشو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سوریمی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus)

صفحه 49-62
امین اوجی فرد؛ سالم مرمضی

5.

تاًثیر غلظت اتیل سلولز و پلی‌گلیسرول پلی‌ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد

صفحه 63-76
صدیف آزادمرد دمیرچی؛ فرناز شریعتی

6.

جایگزینی ساکارز با شیرین کننده‌های اریتریتول و سوکرالوز در کیک های اسفنجی رژیمی

صفحه 77-94
الهام ناصری منفرد؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

7.

طراحی و ساخت، آزمون و ارزیابی سامانه پیش‌سرمایش محصولات باغی به روش هوادهی اجباری

صفحه 95-108
سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ یاور کیومرثی

8.

بهینه سازی استخراج گرمایی عصاره آبی آرد میوه عناب و مقایسه آن با عصاره هیدروالکلی

صفحه 109-132
فخری شهیدی؛ شادی بلوریان؛ حامد حسینی؛ فرشته حسینی؛ حامد صابریان؛ محمد مالکی

9.

اثر زمان اعمال تیمار حرارتی پروتئین بر ویژگی های کمپلکس صمغ کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر

صفحه 133-148
نسیم رئوفی؛ رسول کدخدایی؛ مسعود نجف نجفی

10.

تاثیر عوامل فرآیندی و فرآصوت بر انتقال جرم در فرآیند اسمزی قارچ دکمه ای

صفحه 149-156
فرزاد غیبی؛ شادی بصیری

11.

اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

صفحه 157-166
عباس نمدی پور؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب