آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,503
تعداد مشاهده مقاله8,660,567
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,261,984
حصاری, جواد, هوشیار, لیلا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, شنگول, ممتوته. (1398). تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. , 11(2), 21-34. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14277.1461
جواد حصاری; لیلا هوشیار; صدیف آزادمرد دمیرچی; ممتوته شنگول. "تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون". , 11, 2, 1398, 21-34. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14277.1461
حصاری, جواد, هوشیار, لیلا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, شنگول, ممتوته. (1398). 'تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون', , 11(2), pp. 21-34. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14277.1461
حصاری, جواد, هوشیار, لیلا, آزادمرد دمیرچی, صدیف, شنگول, ممتوته. تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. , 1398; 11(2): 21-34. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14277.1461


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب