| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,812 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,696,626 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,117,678 |
| 1. | کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو | |
| صفحه 1-13 | ||
| حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو | ||
| 2. | مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی | |
| صفحه 15-35 | ||
| وحیده سرابی اقدم؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ لارا ماتیا مرینو | ||
| 3. | تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ | |
| صفحه 37-46 | ||
| رزاق محمودی؛ ابراهیم صفری؛ محمد سعید حسین زاده | ||
| 4. | ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک | |
| صفحه 47-64 | ||
| غلامعلی شریفی عرب؛ روشنک رفیعی نظری؛ حسین جلالی؛ مجید عرب عامری | ||
| 5. | تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین | |
| صفحه 65-79 | ||
| محمدرضا کوشکی؛ صادق خوشگذران ابرس؛ غفار صفری؛ پالیز کوهی کمالی | ||
| 6. | بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه | |
| صفحه 81-97 | ||
| نیلوفر شریف؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده؛ محسن اسمعیلی | ||
| 7. | بررسی ارتباط تجمع فلز روی با میزان ترکیب شیمیایی عضله هشت گونه ماهی ایران | |
| صفحه 99-113 | ||
| ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده | ||