آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,657
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,157

1.

کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو

صفحه 1-13
حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

2.

مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی

صفحه 15-35
وحیده سرابی اقدم؛ سید هاشم حسینی پرور؛ علی معتمدزادگان؛ لارا ماتیا مرینو

3.

تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ

صفحه 37-46
رزاق محمودی؛ ابراهیم صفری؛ محمد سعید حسین زاده

4.

ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک

صفحه 47-64
غلامعلی شریفی عرب؛ روشنک رفیعی نظری؛ حسین جلالی؛ مجید عرب عامری

5.

تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین

صفحه 65-79
محمدرضا کوشکی؛ صادق خوشگذران ابرس؛ غفار صفری؛ پالیز کوهی کمالی

6.

بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه

صفحه 81-97
نیلوفر شریف؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده؛ محسن اسمعیلی

7.

بررسی ارتباط تجمع فلز روی با میزان ترکیب شیمیایی عضله هشت گونه ماهی ایران

صفحه 99-113
ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب