آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,810,905
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,337,622

1.

A comparative study of phenol content and antioxidant activity between non-conventional Curcuma caesia Roxb. and Curcuma amada Roxb.

دوره 4، شماره 3، مهر 2012، صفحه 169-174
M. Krishnaraj؛ K. Manibhushanrao؛ N. Mathivanan

2.

Comparative Induction of Oxidative Stress and Antioxidant Defense in Infectious Bursal Disease Virus-Infected Chickens, Turkeys and Ducks

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 خرداد 1404
Omolade A. Oladele؛ Precious J. Adedoyin؛ Oluwaseun O. Esan؛ Ademola A. Oyagbemi

3.

Effect of Black Seed (Nigella sativa) on Antioxidant Status, Inflammatory Response, Biochemical Indices and Growth Performance in Broilers Subjected to Heat Stress

دوره 12، شماره 2، آذر 2024، صفحه 247-257
mokhtar Fathi؛ Kyanosh Zarrinkavyani؛ Zahra Biranvand؛ Karar Al Hilali

4.

Effect of Ginger Extract on Semen Parameters and Sperm DNA Fragmentation during the Liquid Storage at 4°C in Native Roosters (Research Note)

دوره 9، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 1-6
M Sharafi؛ S Mohammadzadeh؛ SM Mousavi؛ H Mumivand

5.

Influence of Dietary Supplementation of Kigelia pinnata and Plukenetia conophora Leaves on Cytokine Expression, Immunoglobulins, Blood Chemistry, Caecal Microbiota and Meat Quality in Broiler Chickens

دوره 9، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 27-39
KD Adeyemi؛ MA Adegoke؛ MO Mudashir؛ FM Owoyomi؛ TO Hamzat؛ IA Adeleke؛ SO Ibrahim؛ A Abdulrahman

6.

Investigating of Antioxidant Protective Effects of Shrimp Shells Extracted Chitosan in Broiler Chickens

دوره 8، شماره 1، مرداد 2020، صفحه 77-81
R Rezaei Koochacksaraei؛ B Dastar؛ F Samadi؛ P Ebrahimi

7.

In vitro antioxidant activity of berry (Morus alba var.nigra)

دوره 3، شماره 4، دی 2009، صفحه 15-18
E. Nikkhah؛ M. Khayami؛ R. Heidari

8.

Optimization of Zinc Hydroxychloride Levels in Quail Diets: Impacts on Performance, Yolk Antioxidant Capacity, Bone Development, and Mineral Excretion

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 خرداد 1404
Esra Tuğçe GÜL؛ Osman Olgun؛ Fatih GÖKMEN؛ Gözde KILINÇ؛ Alpönder YILDIZ؛ Veli Uygur؛ Ainhoa Sarmiento Garcia

9.

Performance and Some Blood Biochemical Parameters of Broilers Fed Diets Containing Hemp Seed Oil

دوره 12، شماره 2، آذر 2024، صفحه 211-218
Mehmet Demirci؛ Şevket EVCİ؛ Mehmet Akif Karsli؛ İlkay Aydoğan

10.

Seed yield and some physiological traits of safflower as affected by water deficit stress

دوره 7، شماره 3، تیر 2013، صفحه 597-614
H. Amini؛ A. Arzani؛ F. Bahrami

11.

اثرات استروژنیک تفاله هسته انار بر فراسنجه‌های خونی و آنتی اکسیدانی بزهای ماده سانن

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 73-92
فاطمه سادات ثالثی؛ سید احسان غیاثی؛ محسن مجتهدی؛ سید جواد حسینی واشان

12.

اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 81-94
المیرا کرامتجو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی

13.

اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 155-170
سمیه لقمانی فر؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ حمیدرضا نوری؛ سارا جعفریان

14.

اثر روش های مختلف استخراج بر ترکیبات فنولی و خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت سفید (.Morus alba L)

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 85-98
بهناز صداقت؛ لیلا نجفیان

15.

اثر سدیم نیتروپروساید (SNP) بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تنش شوری

دوره 30، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 85-102
کلثوم ارشان؛ داود صمصام پور؛ حسین پاسالاری

16.

اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 157-166
عباس نمدی پور؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی

17.

اثر مخلوط مکمل آلی کروم و روی با سیاهدانه بر فراسنجه‌های خونی ، ظرفیت آنتی اکسیدانی و عملکرد بره‌های سنجابی تحت استرس حمل و نقل

دوره 6، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 85-100
محمد مهدی معینی؛ سهیلا کاکی سومار؛ فردین هژبری؛ زهرا نیکوصفت

18.

اثر میدان مغناطیسی بر توان‌زیستی، بتولینیک اسید و خواص آنتی‌اکسیدان توس (Betula pendula Roth.)

دوره 29، شماره 2، تیر 1401، صفحه 39-57
منصوره آقاسی‌زاده شعرباف؛ وحیده پیام نور؛ عباس رضایی اصل

19.

اثر هم افزایی مکمل های کروم و سلنیوم آلی بر متابولیسم پسا جذب گلوکز و وضعیت آنتی‌اکسیدانی پلاسمای خون قوچ‌های مهربان

دوره 10، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 105-120
امیرحسین مهرانفروز؛ عباس فرح آور؛ مرتضی یاوری؛ احمد احمدی

20.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم

دوره 10، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-63
میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ معظمه کردجزی؛ محمد علی خانلر؛ علیرضا عالیشاهی

21.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 59-73
پریا میری؛ محمدیار حسینی؛ طیب سیفی

22.

ارزیابی ژنوتیپ‌های مختلف مارچوبه (Asparagus officinalis L.) از نظر مواد مؤثره و عناصر غذایی تحت شرایط آبیاری با حداکثر تخلیه مجاز رطوبتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 مهر 1403
باب اله فرجی؛ جمالعلی الفتی؛ امیر صحرارو؛ محمد حسن بیگلویی

23.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه آبزی سنبل‌آبی (Eichhornia crassipes) تالاب انزلی با استفاده از روش استخراج غوطه‌وری

دوره 12، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 1-14
علیرضا ربیع پور؛ آریا باباخانی لشکان؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی

24.

برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه دارویی اسطوخودوس(Lavandula angustifolia)در پاسخ به تنش خشکی وکود کمپوست و ورمی‌کمپوست

دوره 27، شماره 3، آذر 1399، صفحه 149-162
ساسان محسن زاده؛ مریم حسینخانی هزاوه؛ حمیده زمانپور شاه منصوری

25.

بررسی اثر آلودگی فلز سنگین سرب بر فعالیت آنتی اکسیدانی ریز جلبک Spirulina Platensis

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-8
زهرا عرب بالاجلینی؛ سید عباس حسینی؛ رسول قربانی؛ صادق آتشی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب