آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,804,389
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,335,830

1.

اثرات استفاده از گندم عمل‌آوری شده به روش‌های مختلف بر عملکرد رشد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1-20
امین ولی زاده؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی

2.

اثرات جایگزینی آرد گندم اکسترود شده با آرد بلوط اکسترود شده بر رشد، فعالیت آنزیمی و قابلیت هضم جیره غذایی در کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 13، شماره 3، مهر 1403، صفحه 91-102
حجت اله علمداری؛ خدیجه موسوی

3.

اثرات جایگزینی سطوح کنجاله کنجد با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، متابولیت های شکمبه، فعالیت جویدن، عملکرد پروار بره های نر پرواری

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 145-170
بهمن قربانی؛ اسدلله تیموری یانسری؛ علیرضا جعفری صیادی

4.

اثر افزودن گیاه بارهنگ کبیر(Plantago major L.) بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و عملکرد بره‌های پرواری نژاد مهربان

دوره 10، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 79-92
الهه یزدانخواه؛ فرخ کفیل زاده

5.

اثر افزودن ملاس و تفاله چغندر قند بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی سیلاژ فضولات مرغ تخم‌گذار

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 87-102
جواد بیات؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری؛ عباسعلی ناصریان؛ شهریار مقصوودلو

6.

اثر اندازه ذرات و الیاف نامحلول در شوینده خنثی غیرقابل هضم جیره بر عملکرد بره‌های پرواری

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 135-156
سارا یوسفیان؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل

7.

اثر روش های عمل آوری بستر طیور بر جمعیت های میکروبی، ارزش تغذیه ای پروتئین، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی در میش های آبستن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 بهمن 1403
سید مرتضی وقار سیدین؛ محسن مجتهدی؛ همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

8.

اثر سطوح مختلف عنصر روی بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، ابقاء نیتروژون و پروتوزوای شکمبه‌ای بره‌های نر مهربان

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 127-142
خلیل زابلی؛ مهبد مهرادکیا؛ حسن علی عربی

9.

اثر متیونین محافظت شده بر فراسنجه‌های خونی، تولید و ترکیبات شیر در بز های شیرده آلپاین‌‌

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 131-144
مهدی گنج خانلو؛ جواد باقری؛ احمد رضا علی پور؛ ابوالفضل زالی

10.

اثر محدودیت خوراکدهی بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‌های خونی و ویژگی‌های کشتار در بره‌های سنجابی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 15-30
حسن خمیس آبادی؛ رضا ناصری هرسینی؛ حسن فضائلی؛ علی رضا آقاشاهی

11.

بررسی اثرات شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانه جو بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری نژاد دالاق

دوره 9، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 37-54
راحله رجبی علی آبادی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر؛ رضا طهماسبی

12.

بررسی اثر کاربرد ترکیبات نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش ایزوبوتیر آلدئید منو اوره و اپتیژن بر فراسنجه‌های شکمبه‌ای و گوارش‌پذیری مواد مغذی در گوسفند

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 23-44
علیرضا طالبیان مسعودی؛ محمد مهدی معینی؛ منوچهر سوری؛ هرمز منصوری؛ معصومه عبدلی سنجانی

13.

بررسی تاثیر باکتری‏های تولید کننده و مصرف کننده اسید لاکتیک و ساکارومایسیس سرویسیه بر فراسنجه‏های تولید گاز، تخمیر شکمبه‎ای و قابلیت هضم مواد مغذی در جیره با کنسانتره بالا به روش برون‏ تنی در گوسفند عربی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 111-129
احسان دیرکوندی؛ طاهره محمدآبادی؛ عبدالفتاح زیدان محمد سالم

14.

بررسی تأثیر تنش شوری در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه کوشیا

دوره 5، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 111-128

15.

بررسی تغییرات جمعیت پروتوزوآ در شکمبه گوسفند و تأثیرآن بر روی استفاده از جیره‌های مختلف

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 67-90
علی محرری؛ سید حسن نوریان؛ ابراهیم اسدی

16.

بهینه‌سازی رشد باکتری‌های سلولولیتیک جدا شده از دستگاه گوارش اسب و بررسی اثر انتقال آن‌ها به شیرابه شکمبه بر گوارش پذیری کاه گندم

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 113-128
مریم هرسینی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ محسن ساری؛ اسدا... تیموری یانسری

17.

تاثیر استفاده از گیاه پنیرک بر تولید و کیفیت شیر، آنزیم های کبدی و گوارش پذیری مواد مغذی در گاومیش شیری خوزستانی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 109-120
طاهره محمدآبادی؛ سمیه حسینی

18.

تاثیر تغذیه جو خیسانده شده در اسید‌های آلی بر عملکرد و قابلیت هضم گوساله‌های پرواری

دوره 2، شماره 3، آذر 1393، صفحه 21-34
مهدی نعمت پور؛ کامران رضا یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی

19.

تاثیر تنش حرارتی و محدودیت خوراک‌دهی در اواخر آبستنی بر قابلیت هضم و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین

دوره 8، شماره 3، آذر 1399، صفحه 111-123
سید محمد مهدی سیدالموسوی؛ تقی قورچی؛ عباسعلی ناصریان؛ سیده ساناز رمضانپور

20.

تأثیر جایگزینی جو با سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ویژگی‌های کیفی و کمی لاشه بره‌های نر پرواری زل

دوره 7، شماره 3، آذر 1398، صفحه 13-26
یداله چاشنی دل؛ حسین کلارستاقی؛ علیرضا جعفری صیادی

21.

تأثیر جایگزینی کاه برنج به جای کاه گندم بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه و هیستوموفومتری روده بره‌های پرواری

دوره 11، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 109-128
سعید صفری؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی؛ نادر گودرزی

22.

تأثیر سطوح مختلف محصول فرعی تانن‌گیری‌ شده پسته بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌های پرواری

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 27-40
حامد کشفی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ احمدرضا یزدانی؛ تقی قورچی؛ فرهاد شیرانی بید آبادی

23.

تأثیر سیلاژ مخلوط کاکتوس علوفه‌ای-یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای گوسفند کرمانی

دوره 11، شماره 4، دی 1402، صفحه 15-34
احمد کریمی؛ امید دیانی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده

24.

تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیه پذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عمل‌آوری شده با اوره در گوسفند

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 45-70
بهروز یار احمدی؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی رضایی

25.

تعیین سطح مناسب استفاده از گیاه دارویی خرفه در جیره و اثر آن بر فعالیت هضمی و تخمیری قارچ‌ها یا باکتری‌های شکمبه بره‌های پرواری

دوره 7، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 45-64
صادق میاحی؛ کمال شجاعیان؛ مرتضی چاجی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب