
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 640 |
تعداد مقالات | 6,663 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,118,786 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,579,401 |
1. | اثر غلظتهای مختلف صمغ عربی و دماهای مختلف خشککردن پاششی بر خواص فیزیکی پودر عصاره ریزپوشانی شده نعناع فلفلی | |
دوره 12، شماره 1، مرداد 1399، صفحه 113-128 | ||
راضیه نیکجو؛ سید هادی پیغمبر دوست؛ عارف اولادغفاری | ||
2. | ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی | |
دوره 14، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 117-142 | ||
عیسی بهرامی زاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی؛ مهدی ذوالفقاری | ||
3. | بررسی غلظتهای مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی | |
دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 69-84 | ||
فاطمه شهدادی؛ حبیب الله میرزایی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اکبریان | ||
4. | بهینهیابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکهی عصبی مصنوعی | |
دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 91-113 | ||
مریم ابراهیمی؛ هاجر عباسی؛ محسن نوروزی مبارکه | ||
5. | بهینهسازی ریزپوشانی روغن ماهی در پوشش کازئینات سدیم، مالتودکسترین، کنستانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاحشده به روش طرح مخلوط | |
دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 171-192 | ||
مریم حسنی؛ مهین ریگی؛ شیرین حسنی؛ معظمه کردجزی | ||
6. | تأثیر پروبیوتیک ریزپوشانی شده AM14 Lactobacillus sp. بر عملکرد رشد، هضمپذیری و ترکیب بدن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح 20 و 40 درصد آرد سویا | |
دوره 14، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 69-90 | ||
مهین رنجدوست؛ سکینه یگانه؛ حسین اورجی؛ فاطمه مرادیان؛ پرستو پورعاشوری | ||
7. | ریز پوشانی کوآنزیم Q10 با روش توده ای شدن مرکب | |
دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 1-16 | ||
نادیا احمدی؛ علی نصیرپور؛ محمود شیخ زین الدین؛ جواد کرامت | ||
8. | کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین | |
دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 87-105 | ||
سید امیرحسین گلی؛ سارا کرامت؛ صبیحه سلیمانیان زاد؛ ریحانه قاسمی باغ ابریشمی | ||
9. | کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی | |
دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 91-109 | ||
مریم رضائی سراجی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ عظیم قاسم نژاد | ||