آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,927,407
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,457,585
شهدادی, فاطمه, میرزایی, حبیب الله, کاشانی نژاد, مهدی, خمیری, مرتضی, ضیایی فر, امان محمد, اکبریان, علی. (1396). بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی. , 9(2), 69-84. doi: 10.22069/ejfpp.2018.7967.1198
فاطمه شهدادی; حبیب الله میرزایی; مهدی کاشانی نژاد; مرتضی خمیری; امان محمد ضیایی فر; علی اکبریان. "بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی". , 9, 2, 1396, 69-84. doi: 10.22069/ejfpp.2018.7967.1198
شهدادی, فاطمه, میرزایی, حبیب الله, کاشانی نژاد, مهدی, خمیری, مرتضی, ضیایی فر, امان محمد, اکبریان, علی. (1396). 'بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی', , 9(2), pp. 69-84. doi: 10.22069/ejfpp.2018.7967.1198
شهدادی, فاطمه, میرزایی, حبیب الله, کاشانی نژاد, مهدی, خمیری, مرتضی, ضیایی فر, امان محمد, اکبریان, علی. بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی. , 1396; 9(2): 69-84. doi: 10.22069/ejfpp.2018.7967.1198


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب