آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,679
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,237

1.

اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی

صفحه 1-16
راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

2.

بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 17-31
آتنا دهقان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو

3.

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سین‌بیوتیک به روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 33-50
تهمینه نیکبخت کشکولی؛ حسین جوینده؛ سعید تهموزی دیده بان

4.

بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون روی برخی از ترکیبات روغن استخراج شده از زیتون دو منطقه مختلف اردبیل

صفحه 51-68
بهرام فتحی آچاچلوئی؛ زری پیامی

5.

بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی

صفحه 69-84
فاطمه شهدادی؛ حبیب الله میرزایی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اکبریان

6.

تأثیر صمغ زانتان و موسیلاژ دانه‌های اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ

صفحه 85-100
سمیرا شکیبا؛ مرتضی خمیری؛ سهیل امیری؛ راحیل رضایی

7.

تشخیص سیب‌زمینی‌های سالم از ناسالم با استفاده از امواج میکروویو

صفحه 101-110
علی ملکی؛ محمد علی قضاوی؛ فرزاد مهدیه بروجنی؛ مهدی مرادی؛ نیلوفر باغ وردانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب