| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 656 |
| تعداد مقالات | 6,849 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,874,471 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,239,019 |
| 1. | تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب | |
| صفحه 1-16 | ||
| احلام بوحمید؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر | ||
| 2. | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی | |
| صفحه 17-33 | ||
| محمدیار حسینی؛ حامد حسن زاده؛ پریا میری | ||
| 3. | بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر | |
| صفحه 35-54 | ||
| زهرا زارعی؛ علی مویدی؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ فرهاد گراوند؛ کورش تبارحیدر | ||
| 4. | اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی | |
| صفحه 55-76 | ||
| جعفر محمدزاده میلانی؛ محدثه سادات موسوی حسینی | ||
| 5. | تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری | |
| صفحه 83-100 | ||
| حمید ارجمند تاجالدینی؛ زهرا پاک کیش؛ حمیدرضا اخوان؛ رضا حاجی محمدی فریمانی | ||
| 6. | بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان | |
| صفحه 101-120 | ||
| علیرضا قدس ولی | ||