آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,503
تعداد مشاهده مقاله8,660,520
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,261,966
بوحمید, احلام, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن. (1402). تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب. , 15(3), 1-16. doi: 10.22069/fppj.2023.21373.1759
احلام بوحمید; حسین جوینده; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر. "تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب". , 15, 3, 1402, 1-16. doi: 10.22069/fppj.2023.21373.1759
بوحمید, احلام, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن. (1402). 'تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب', , 15(3), pp. 1-16. doi: 10.22069/fppj.2023.21373.1759
بوحمید, احلام, جوینده, حسین, علیزاده بهبهانی, بهروز, برزگر, حسن. تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کم‌چرب. , 1402; 15(3): 1-16. doi: 10.22069/fppj.2023.21373.1759


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب