آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,281
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,850

1.

تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک

صفحه 1-12

2.

بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک

صفحه 13-24

3.

پایداری روغن‌های زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازه‌گیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)

صفحه 25-42

4.

مقایسه و تاثیر استفاده از رومال‌های فرموله شده به‌منظور افزایش ماندگاری نان بربری

صفحه 43-62

5.

بررسی ویژگی‌های حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوه‌ای تهیه شده از آب ماست

صفحه 63-78

6.

تأثیر زمان و دماهای مختلف هیدراسیون بر خصوصیات کیفی میوه‌های خشک خرما، رقم برحی

صفحه 79-92

7.

بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه‌گیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر

صفحه 93-113


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب