Toggle navigation
فهرست نشریات
معرفی دفتر مجلات
همکاران
تماس با ما
English
فهرست نشریات
پیوندهای مفید
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
آمار
تعداد نشریات
13
تعداد شمارهها
626
تعداد مقالات
6,517
تعداد مشاهده مقاله
8,747,281
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
8,317,850
1.
تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
صفحه
1-12
مشاهده مقاله
اصل مقاله
676.67 K
2.
بررسی اثر پیش فراوری بر راندمان و قدرت ژل ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک
صفحه
13-24
مشاهده مقاله
اصل مقاله
447.73 K
3.
پایداری روغنهای زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازهگیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)
صفحه
25-42
مشاهده مقاله
اصل مقاله
246.41 K
4.
مقایسه و تاثیر استفاده از رومالهای فرموله شده بهمنظور افزایش ماندگاری نان بربری
صفحه
43-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
5.
بررسی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی میوهای تهیه شده از آب ماست
صفحه
63-78
مشاهده مقاله
اصل مقاله
557.86 K
6.
تأثیر زمان و دماهای مختلف هیدراسیون بر خصوصیات کیفی میوههای خشک خرما، رقم برحی
صفحه
79-92
مشاهده مقاله
اصل مقاله
824.61 K
7.
بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر
صفحه
93-113
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.76 M
سامانه مدیریت نشریات علمی.
طراحی و پیاده سازی از
سیناوب