آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,692
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,287

1.

اثر زمان برداشت و دوره انبارداری بر برخی خصوصیات کیفی میوه و بررسی رابطه همبستگی این صفات با مقدار عناصر کلسیم و پتاسیم بافت میوه درارقام کیوی ابوت و هایوارد

صفحه 1-12
فهیمه خزاف مقدم؛ محمد مهدی شریفانی؛ مهدی علیزاده؛ علیرضا شاکری؛ محمد هادی پهلوانی

2.

ارزیابی ترسیب کربن و پتانسیل گرمایش جهانی مزارع زعفران (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)

صفحه 13-29
سرور خرم دل؛ عبداله ملافیلابی؛ هدی لطیفی

3.

واکنش برخی از خصوصیات کیفی دو رقم بومی برنج به مدیریت تلفیقی آبیاری و زهکشی

صفحه 31-44
عبدالله درزی؛ محمد قاسمی نصر؛ علی مختصی بیدگلی؛ فاطمه کاراندیش

4.

اثر اسید جاسمونیک و اسید سالیسیلیک بر برخی آنتی‌اکسیدان‌ها، قند محلول و پراکسیداسیون لیپید در سرخارگل (Echinacea purpurea L.) در شرایط مزرعه‌ای

صفحه 45-61
سیده فاطمه رسولی؛ منوچهر قلی پور؛ کامبیز جهان بین؛ حمیدرضا اصغری

5.

اثر کسر آبیاری تنظیم شده بر ویژگی‌های رویشی، میوه‌شناختی و عملکردی زیتون رقم آمفی‌سیس

صفحه 63-72
رحمت اله غلامی؛ ابو المحسن حاجی امیری

6.

اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد گل و برخی صفات مهم زراعی گل‌گاوزبان اروپایی

صفحه 73-86
حدیث حسنوند؛ عطاء اله سیادت؛ عبدالمهدی بخشنده؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ عادل پشتدار

7.

اثر کاربرد کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر خصوصیات کمی زرشک بی‌دانه در سال آور

صفحه 87-100
امین زارع؛ محمد رضا اصغری پور؛ براتعلی فاخری

8.

ارزیابی ویژگی‌های کشت مخلوط جایگزینی و افزایشی سیر (Allium sativum L.) و نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در دو منطقه گنبد کاووس و ساری

صفحه 101-117
ارسطو عباسیان؛ علی نخ زری مقدم؛ همت الله پیردشتی؛ ابراهیم غلامعلی پورعلمداری

9.

تاثیر سطوح مختلف سلنیوم و نیتروژن بر برخی ویژگی‌های رشدی و بیوشیمایی دانهال پیاز (Allium cepa L.)

صفحه 119-135
معصومه عامریان؛ فرشاد دشتی؛ مجتبی دلشاد

10.

تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن (طبیعی و آون) بر زمان خشک کردن و برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه دارویی بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)

صفحه 137-143
کیانوش حسن زاده؛ خدایار همتی؛ مژده مهدی پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب