آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,318
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,866

1.

بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی

صفحه 1-12
الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ معصومه صادقی

2.

تاثیر غلظت پراکسید هیدروژن تولید شده توسط پلاسمای سرد اتمسفری در نابود سازی باکتری اشرشیا کلی تلقیح شده به آب

صفحه 13-22
محمدرضا کوشکی؛ حامد نیکمرام؛ محمود قرآن نویس

3.

تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن

صفحه 23-36
زهرا حسن نژاد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی خیابانی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ هانیه رسولی پیروزیان

4.

مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)

صفحه 37-52
نرجس محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علی اصغری؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب اله میرزایی

5.

بررسی فعالیت پری-بیوتیکی پلی ساکاریدهای استخراج شده از بلوط

صفحه 53-66
مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد

6.

درون‏پوشانی عصارۀ بابونه در نانوذرات تهیه شده با تکنیک رسوب با ضد حلال

صفحه 67-84
لیلا باقری؛ محمد امین شامخی

7.

مدل سازی فرآیند خشک کردن بادمجان توسط سامانه مادون قرمز به روش الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 85-96
علیرضا اسدی امیر آبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ فخرالدین صالحی

8.

اثر پرتو گاما برمیزان رنگیزه کاروتنوئیدی کروسین ، سافرانال و کامفرول در گونه زعفران Crocus sativus L. در مناطق قائن ، تربت حیدریه ، کلات

صفحه 97-104
مرضیه سیحون


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب