آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,683
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,246

1.

بهینه سازی استخراج ترکیبات ضداکسیدانی جلبک قهوه ای Sargassum angustifoliumبا رفلاکس حرارتی در روش تاگوچی

صفحه 1-13
آریا باباخانی لشکان؛ زهرا نحوی

2.

مقایسه اثر سه داوری بیهوشی222 MS،اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر برخی شاخص های خونی و ایمنی ماهی کپور علف خوار (Ctenopharyngodon idella)

صفحه 15-32
مجتبی علیشاهی؛ مهرزاد مصباح؛ زهرا طولابی دزفولی

3.

اثر پودر کلم بروکلی (Brassica oleracea var. gemmifera L. ) بر برخی شاخص‌های موکوس ماهی کپور معمولی (Cyprinous carpio )

صفحه 33-46
حمیدرضا نادری فارسانی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ محمدرضا ایمانپور؛ وحید تقی زاده

4.

اثر فیلم زیست نانوکامپوزیت فعال شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)

صفحه 47-63
محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری

5.

بررسی اثرات غلظت تحت کشنده کادمیوم بر روی بافت های کبد و آبشش بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinuscarpio)

صفحه 65-76
صدیقه نمرودی؛ سهراب بوذر پور؛ محمد هرسیج؛ حامد کلنگی میاندره

6.

بررسی نتایج حاصل از تلاقی مولدین قزل آلای طلایی و معمولی در مرکز تحقیقات یاسوج

صفحه 77-82
سید عبدالحمید حسینی؛ حبیب اله گندمکار؛ رقیه محمودی؛ اسماعیل کاظمی؛ علیرضا قائدی؛ ابوالحسن راستیان نسب

7.

بهبود کیفیت تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) منجمد شده با استفاده از کیتوزان و عصاره سیر و لیمو

صفحه 83-98
مجتبی علیشاهی؛ مهرزاد مصباح؛ زهرا طولابی دزفولی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب