آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,683
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,246

1.

بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی

صفحه 1-14
میترا پایان گندمانی؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

2.

ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم

صفحه 15-39
اعظم ایوبی؛ محمد بلوردی

3.

تولید و ارزیابی ویژگی‌های رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی

صفحه 41-52
آرمین قاسمی؛ زهرا امام جمعه؛ پیمان مهستی شتربانی؛ محمد جوکی؛ هما بهمدی

4.

مقایسه‌ روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب

صفحه 53-66
پریسا فیضی؛ یحیی مقصودلو؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سید مهدی جعفری؛ امیر هوشنگ بحری

5.

تولید و ارزیابی میکروامولسیون‌های ضد‌اکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانس‌های کندر، سیر و سیاهدانه

صفحه 67-85
سهیلا مولایی؛ بهناز معمارماهر؛ نویده انرجان؛ حامد همیشه کار

6.

جداسازی و شناسایی قارچ‌های تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب

صفحه 87-101
فروغ یعقوبی؛ علی مویدی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب