آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,667
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,178

1.

بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی

صفحه 1-18
حسن برزگر؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

2.

بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت

صفحه 19-48
مهشید رهبری؛ سبا بلقیسی؛ فهیمه مرادی؛ محترم جانی قربان؛ حامد حسن زاده

3.

بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز

صفحه 49-68
سید سهیل امیری عقدایی؛ راحیل رضایی؛ مرجان رجب پور؛ رضا کاراژیان؛ جواد یوسفی

4.

اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانه‌زده در خشک‌کن‌های مختلف

صفحه 69-82
فخرالدین صالحی؛ کیمیا گوهرپور؛ هلیا رضوی کامران

5.

بررسی ویژگی‌های امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده

صفحه 83-102
مرضیه سپیدنامه؛ علی فضل آرا؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ سید محمد هاشم حسینی

6.

بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ

صفحه 103-124
ساناز کمالی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی

7.

تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها

صفحه 125-142
رضا حسینی نجف آبادی؛ مصطفی کرمی؛ آریو امامی فر؛ اشرف گوهری اردبیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب