آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,281
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,850

1.

تأثیر تیمارهای مختلف شفاف‌سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار

صفحه 1-16

2.

تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری

صفحه 17-32

3.

تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیه‌ای فیله ماهی قره‌برون (Acipenser persicus)

صفحه 33-46

4.

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ضدباکتریایی و ریزساختاری فیلم‌های خوراکی تولیدشده از کیتوزان محتوی اسانس‌های آویشن و دارچین

صفحه 47-68

5.

رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ‌های گوار و لوبیای لوکاست

صفحه 69-84

6.

اثر عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica dioica) در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا

صفحه 85-102

7.

بررسی اثر میزان رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی میوه سنجد

صفحه 103-120

8.

استفاده از نرم‌افزار Excel در طراحی و بهینه‌سازی خشک‌کن تسمه‌ای

صفحه 121-138

9.

مدل‌سازی خشک شدن لایه نازک زردآلو

صفحه 139-150


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب