Toggle navigation
فهرست نشریات
معرفی دفتر مجلات
همکاران
تماس با ما
English
فهرست نشریات
پیوندهای مفید
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
آمار
تعداد نشریات
13
تعداد شمارهها
626
تعداد مقالات
6,517
تعداد مشاهده مقاله
8,747,281
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
8,317,850
1.
تأثیر تیمارهای مختلف شفافسازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار
صفحه
1-16
مشاهده مقاله
اصل مقاله
371.29 K
2.
تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری
صفحه
17-32
مشاهده مقاله
اصل مقاله
885.47 K
3.
تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیهای فیله ماهی قرهبرون (Acipenser persicus)
صفحه
33-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله
398.24 K
4.
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ضدباکتریایی و ریزساختاری فیلمهای خوراکی تولیدشده از کیتوزان محتوی اسانسهای آویشن و دارچین
صفحه
47-68
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.05 M
5.
رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغهای گوار و لوبیای لوکاست
صفحه
69-84
مشاهده مقاله
اصل مقاله
593.87 K
6.
اثر عصاره برگ گیاه گزنه (Urtica dioica) در جلوگیری از اکسیداسیون روغن سویا
صفحه
85-102
مشاهده مقاله
اصل مقاله
416.97 K
7.
بررسی اثر میزان رطوبت بر ویژگیهای فیزیکی میوه سنجد
صفحه
103-120
مشاهده مقاله
اصل مقاله
416.97 K
8.
استفاده از نرمافزار Excel در طراحی و بهینهسازی خشککن تسمهای
صفحه
121-138
مشاهده مقاله
اصل مقاله
825.82 K
9.
مدلسازی خشک شدن لایه نازک زردآلو
صفحه
139-150
مشاهده مقاله
اصل مقاله
462.14 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
طراحی و پیاده سازی از
سیناوب