آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,745,692
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,316,288

1.

مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و بسته بندی هوازی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت گیاه پونه کوهی

صفحه 1-19
پژمان گلزار افخم؛ نسیم شاویسی

2.

ارزیابی ویژگی‌های کیفی خاویار فشرده تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در بسته‌بندی محفظه‌ لوله‌ای

صفحه 21-37
مینا سیف زاده

3.

تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو

صفحه 39-58
علیرضا صادقی؛ شیما کاوه؛ معصومه الوند

4.

بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال

صفحه 59-72
سارا سعیدفر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی؛ علیرضا اسدی امیرآبادی

5.

ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی

صفحه 73-90
مهرناز اسماعیل پور؛ زهرا کشاورز

6.

مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی

صفحه 91-97
مرتضی ذوقی؛ مژگان امتیازجو؛ محمد ربانی

7.

بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو

صفحه 99-115
محبوبه کشیری؛ سعیده نوریان بهفر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ هدی شهیری طبرستانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب