آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,573
تعداد مشاهده مقاله8,905,498
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,433,058
اسماعیل پور, مهرناز, کشاورز, زهرا. (1401). ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی. , 14(1), 73-90. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18962.1657
مهرناز اسماعیل پور; زهرا کشاورز. "ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی". , 14, 1, 1401, 73-90. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18962.1657
اسماعیل پور, مهرناز, کشاورز, زهرا. (1401). 'ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی', , 14(1), pp. 73-90. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18962.1657
اسماعیل پور, مهرناز, کشاورز, زهرا. ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی. , 1401; 14(1): 73-90. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18962.1657


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب