| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,815 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,743,451 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,139,466 |
| 1. | بررسی اثر فیتوبیوتیک های بومی بر پاسخ ایمنی ماهی ها و سخت پوستان | |
| صفحه 1-16 | ||
| رودابه روفچایی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید حسین حسینی فر؛ وحیده عبداللهی | ||
| 2. | تأثیر باکتری پروبیوتیک معمولیBacillus subtilis بر ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهی کپور (Cyprinus carpio) | |
| صفحه 17-29 | ||
| زهرا کلیایی؛ علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ مهران جواهری بابلی | ||
| 3. | ارزیابی اقتصادی تولید ماهیان گرمابی در استان گلستان | |
| صفحه 31-43 | ||
| رقیه صفری؛ سید محمود عقیلی؛ محمدرضا ایمانپور؛ سید حسن صالحی؛ سهراب رضوانی | ||
| 4. | توسعه آبزیپروری پایدار با استفاده از فنآوری تودهسازی زیستی | |
| صفحه 45-72 | ||
| محمدحسین خانجانی؛ مرتضی علیزاده؛ احمد رفیعی پور | ||
| 5. | بررسی بار آلودگی پساب خروجی مزارع مجتمع پرورش میگوی گمیشان، استان گلستان | |
| صفحه 73-81 | ||
| عبدالکریم خداشناس؛ سید علی اکبر هدایتی؛ رسول قربانی؛ سید عباس حسینی؛ محمود سقلی | ||
| 6. | بررسی ساختار بافتی و هیستوشیمی لبهی روپوش گونهی Chlamysruschenbergerii | |
| صفحه 83-93 | ||
| محمد شریف رنجبر | ||
| 7. | بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان | |
| صفحه 95-110 | ||
| شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی | ||