آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,313
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,864

1.

ارزیابی تغیرات رنگ آب نارنج طی فراوری حرارتی

صفحه 1-24
سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ ابراهیم اسماعیل زاده

2.

پیش بینی و اطمینان از کیفیت روغن زیتون بکر با استفاده از سامانه استنتاج فازی– عصبی تطبیقی

صفحه 25-42
روشنک رفیعی نظری؛ حسن کاکوئی؛ مجید عرب عامری

3.

مدل‌سازی و بهینه‌سازی تأثیر بوجاری و رطوبت بر ویژگی‌های فیزیکی و میکروبی گندم با روش سطح پاسخ

صفحه 43-68
الهام آل‌حسینی؛ سید‌ مهدی جعفری؛ علی معتمدزادگان؛ علی آل‌حسینی

4.

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی

صفحه 69-90
مونا فلاح شجاعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مرتضی خمیری

5.

خواص ضد‌باکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی اسفناج (واریته مشهد) روی شاخص‌های باکتریایی

صفحه 91-106
علی عیسی زاده؛ مسعود یاورمنش؛ علی محمدی ثانی

6.

بررسی اثر غلظت ساکارز بر خصوصیات رئولوژی ژل آب انار بر پایه ژلاتین/Ƙ-کاراگینان

صفحه 107-122
ثمر صحرایی؛ علی معتمدزادگان؛ وحیده سرابی اقدم

7.

بررسی تاثیر هموژنیزاسیون خامه بر ترکیب شیمیایی و ویژگیهای حسی موزارلای کم چرب تهیه شده با جانشین چربی

صفحه 123-142
طاهره جهانی؛ مهین آذر


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب