آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,272
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,843

1.

تأثیر شرایط فرآوری بر قدرت ژل ژلاتین پوست کوسه چانه سفید

صفحه 1-14

2.

تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگی‌های ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان

صفحه 15-26

3.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی محصول قهوه‌ای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو‌ هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد

صفحه 27-40

4.

بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه‌ای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روش‌های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)

صفحه 41-54

5.

مدل‌سازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل

صفحه 55-68

6.

نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظت‌های مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی

صفحه 69-90

7.

تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر ویژگی‌های جذب آب نخود در فرآیند خیساندن

صفحه 91-106


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب