
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 622 |
تعداد مقالات | 6,491 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,611,825 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,200,937 |
ترکیب اسید چرب بافت چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان در شرایط تغذیهای یکسان | ||
نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان | ||
مقاله 7، دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 123-136 اصل مقاله (1.22 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
الهه ملکی* 1؛ فرخ کفیل زاده2؛ Goh Yong Meng3؛ Mohamed Ali Rajion4؛ مهدی ابزاهیمی5 | ||
1دانشگاه رازی | ||
2عضو هیات علمی، دانشگاه رازی، دانشکده کشاورزی | ||
3Associate Professor Faculty of Veterinary Medicine Universiti Putra Malaysia (Member) | ||
4Professor Faculty of Veterinary Medicine Universiti Putra Malaysia (Member) | ||
5department of Veterinary Preclinical Sciences, Faculty of Veterinary Medicine, Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Malaysia Postdoctoral flleow | ||
چکیده | ||
این پژوهش به منظور مطالعه ترکیب اسید چرب بافتهای چربی زیر جلدی و دنبه برههای سنجابی و مهربان انجام شد. برهها از میشهای هم زمان سازی شده متولد شدند و در شرایط تغذیه ای یکسان پروار شدند. دوازده رأس بره نر 3 ماهه(6 رأس از هر نژاد) استفاده شد. میانگین وزن اولیه برهها 48/0± 33/23 (نژاد سنجابی) و 14/2±10/26 کیلوگرم (نژاد مهربان) بود. برهها در جایگاههای انفرادی نگهداری میشدند. برهها در انتهای دوره پروار 90 روزه وزنکشی و کشتار شدند. چربی زیر جلدی از سمت راست لاشه حدفاصل دندههای 8 و 9 واز دنبه برهها گرفته شد. نمونه ها جهت تعیین ترکیب اسید چرب در یخچال20- درجه سانتیگراد نگداری شدند. کل اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه امگا 6 (05/0P | ||
کلیدواژهها | ||
نژاد سنجابی؛ نژاد مهربان؛ پروفیل اسید چرب؛ چربی زیر جلدی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,484 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 973 |