آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,804,863
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,335,846

1.

اثر تلفیق اوره با کود دامی و دو نوع کمپوست (لجن فاضلاب و پسماند شهری) بر غلظت عناصر غذایی کم‌مصرف و سدیم در دانه، برگ و ساقه گندم

دوره 26، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 1-27
نصرت اله نجفی؛ راشد احمدی نژاد؛ ناصر علی اصغرزاد؛ شاهین اوستان

2.

اثر کاربرد کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر خصوصیات کمی زرشک بی‌دانه در سال آور

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 87-100
امین زارع؛ محمد رضا اصغری پور؛ براتعلی فاخری

3.

ارزیابی ترسیب کربن و پتانسیل گرمایش جهانی مزارع زعفران (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 13-29
سرور خرم دل؛ عبداله ملافیلابی؛ هدی لطیفی

4.

بررسی اثر مدیریت‌های مختلف کودی بر وضعیت تغذیه‌ای سیب با روش تشخیص چندگانه عناصر غذایی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 91-107
سمیه زندی؛ اکرم فاطمی؛ محسن سعیدی؛ فردین حامدی

5.

برهمکنش میکوریزا، پلیت مرغی و کلسیم بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه انار(Punica granatum L.)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 197-210
عبدالحسین ضیائیان؛ محمد صادق قربانی

6.

بهبود تغذیه ذرت علوفه‌ای با مصرف کود دامی و کشت مخلوط با گاودانه و لوبیا در یک خاک آهکی

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 1-22
نصرت اله نجفی؛ مهدی مصطفایی

7.

تأثیر سه نوع کود آلی بر ویژگی‌های رشد و کارایی مصرف آب ذرت در سطوح مختلف فشردگی خاک

دوره 5، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 25-47
نصرت اله نجفی؛ آرش محمدنژاد؛ محمدرضا نیشابوری

8.

تاثیر کاربرد کود دامی بر خصوصیات کمی و کیفی چغندر قند (Beta vulgaris L.) رقم لاتی تیا

دوره 8، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 143-157
بهنام دولتی؛ امیر رحیمی؛ سعید حیدرزاده

9.

تأثیر ویژگی‌های خاک و کاربرد کود دامی بر ویژگی‌های رویشی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)

دوره 8، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-21
محمد رفیعی الحسینی؛ محمدحسن صالحی؛ سمانه جوادی؛ زهره مصلح؛ عبدالرحمان محمدخانی

10.

تغییرات کانی شناسی فلوگوپیت طی فرآیند تولید کمپوست غنی شده

دوره 10، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 137-150
فریبا جعفری؛ حسین خادمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب