آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,794,473
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,331,046

1.

ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 73-90
مهرناز اسماعیل پور؛ زهرا کشاورز

2.

غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 79-94
ماه طلا صالحی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب