
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 628 |
تعداد مقالات | 6,539 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,810,904 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,337,616 |
1. | بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی | |
دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 61-72 | ||
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس | ||
2. | بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرحآزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص | |
دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 53-70 | ||
محمدیار حسینی؛ محمد علیزاده؛ محمود رضازاد باری | ||