آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,606,845
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,199,404
جلالی, صفورا, جلالی, حسین, حسینی قابوس, سید حسین. (1397). بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی. , 10(1), 61-72. doi: 10.22069/ejfpp.2018.12322.1391
صفورا جلالی; حسین جلالی; سید حسین حسینی قابوس. "بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی". , 10, 1, 1397, 61-72. doi: 10.22069/ejfpp.2018.12322.1391
جلالی, صفورا, جلالی, حسین, حسینی قابوس, سید حسین. (1397). 'بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی', , 10(1), pp. 61-72. doi: 10.22069/ejfpp.2018.12322.1391
جلالی, صفورا, جلالی, حسین, حسینی قابوس, سید حسین. بررسی افزودن پودر کدوحلوایی و مالت جو بر برخی ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی. , 1397; 10(1): 61-72. doi: 10.22069/ejfpp.2018.12322.1391


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب