آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها648
تعداد مقالات6,756
تعداد مشاهده مقاله9,405,799
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,775,737

1.

بهینه سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل پلی (وینیل الکل) حاوی عصاره‌ ترش‌واش (Oxalis corniculata Linn)

صفحه 1-22
اسماعیل علی محمدی فرد؛ زهرا امام جمعه؛ محمد اکرامی

2.

کاربرد سامانه ترکیبی مادون‌قرمز-گردش هوا درانجمادزدایی قطعات گوشت گاو و تاثیر آن بر خواص کیفی گوشت

صفحه 23-46
مهدی کاشانی نژاد؛ آق سلطان ضیایی فر؛ یحیی مقصودلو؛ امان محمد ضیایی فر

3.

بررسی پروتئین جو به عنوان عامل تشکیل و پایداری امولسیون

صفحه 47-64
هانیه علیخانی فرادنبه؛ نفیسه زمین دار

4.

فرمولاسیون و تولید کوکی عملگرا بر پایه مخلوط آردی بو‌داده (سویق) و عناب

صفحه 65-89
اعظم ایوبی؛ فرناز توکلی؛ سپیده خراسانی

5.

بررسی امکان تولید کلوچه بدون گلوتن فومن با استفاده از پودر کامل سنجد

صفحه 91-102
محبوبه سادات ذوالفقاری؛ ایدا غنی پور؛ منصوره سادات موجانی قمی

6.

سینتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی کشک صنعتی تولیدشده با خشک کن‌های هوای داغ، خورشیدی، آون و انجمادی

صفحه 103-122
فاطمه سیاه مشته؛ نفیسه جهانبخشیان؛ احسان حیدریان

7.

بررسی آلودگی به سالمونلا و اشرشیاکلای در انواع گوشت و تخم پرندگان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

صفحه 123-137
سجاد حبیبی؛ سید مجید هاشمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب