آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها654
تعداد مقالات6,812
تعداد مشاهده مقاله9,707,371
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,124,251

1.

بهینه سازی فرایند الکتروریسی نانوحامل پلی (وینیل الکل) حاوی عصاره‌ ترش‌واش (Oxalis corniculata Linn)

صفحه 1-22
اسماعیل علی محمدی فرد؛ زهرا امام جمعه؛ محمد اکرامی

2.

کاربرد سامانه ترکیبی مادون‌قرمز-گردش هوا درانجمادزدایی قطعات گوشت گاو و تاثیر آن بر خواص کیفی گوشت

صفحه 23-46
آق سلطان ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ امان محمد ضیایی فر

3.

بررسی پروتئین جو به عنوان عامل تشکیل و پایداری امولسیون

صفحه 47-64
هانیه علیخانی فرادنبه؛ نفیسه زمین دار

4.

فرمولاسیون و تولید کوکی عملگرا بر پایه مخلوط آردی بو‌داده (سویق) و عناب

صفحه 65-89
فرناز توکلی؛ اعظم ایوبی؛ سپیده خراسانی

5.

بررسی امکان تولید کلوچه بدون گلوتن فومن با استفاده از پودر کامل سنجد

صفحه 91-102
ایدا غنی پور؛ محبوبه سادات ذوالفقاری؛ منصوره سادات موجانی قمی

6.

سینتیک خصوصیات فیزیکوشیمیایی کشک صنعتی تولیدشده با خشک کن‌های هوای داغ، خورشیدی، آون و انجمادی

صفحه 103-122
احسان حیدریان؛ فاطمه سیاه مشته؛ نفیسه جهانبخشیان

7.

بررسی آلودگی به سالمونلا و اشرشیاکلای در انواع گوشت و تخم پرندگان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها

صفحه 123-137
سجاد حبیبی؛ سید مجید هاشمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب