| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,815 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,743,451 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,139,466 |
| 1. | ساخت دستگاه پرس برای استخراج روغن کنجد و ارزیابی آن با استفاده از تکنیک هوش مصنوعی | |
| صفحه 1-16 | ||
| عباس اکبرنیا | ||
| 2. | بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پولک بر گونههای کورینهباکتریوم تولیدکننده بیوفیلم | |
| صفحه 17-33 | ||
| حامد جعفرزاده؛ بیوک آقا فرمانی؛ صمد بدبدک | ||
| 3. | مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی | |
| صفحه 35-79 | ||
| سیاوش امینی؛ جواد حصاری؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ حامد همیشه کار | ||
| 4. | ارزیابی آفلاتوکسین B1 در دانه، روغن و کره بادام زمینی عرضهشده در شهرستان کرج به روش الایزا | |
| صفحه 79-90 | ||
| نازلی سیفی؛ ابراهیم رحیمی | ||
| 5. | تأثیر اینولین استخراج شده از ترهفرنگی (Allium porrum L) با فراصوت بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سینبیوتیک | |
| صفحه 91-107 | ||
| فاطمه طهماسوند؛ مرجانه صداقتی؛ امیر عبدالله مهرداد شریف | ||
| 6. | ارزیابیتأثیر عصارههای دارچین (Cinnamomum verum) و بذر زنیان (Trachyspermum ammi L.) بر بعضی از ویژگی های کیفی روغن سویا طی زمان نگهداری | |
| صفحه 109-126 | ||
| مهدی کرمانی؛ محمد باقری؛ عبدالرضا اقاجانی | ||