آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها634
تعداد مقالات6,616
تعداد مشاهده مقاله8,985,793
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,493,986

1.

مروری بر اهمیت زالو و آنزیم های حاصل از بزاق آن

صفحه 1-20
سپیده فیروزبخش؛ محمد سوداگر

2.

استفاده از اشعه فرابنفش در بهبود کیفیت ژلاتین استخراج شده از پوست ماهی هوور دم دراز (Thunnus tonggol)

صفحه 21-35
فاطمه شاکری؛ ذبیح اله بهمنی؛ لیلا میرمقتدایی

3.

اثر مدت نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی و اکسایشی پودر مکمل فراسودمند حاوی ترکیبات زیست‌فعال دریایی با تکنیک ریزپوشانی نانولیپوزوم‌ها

صفحه 37-53
حدیث امیری؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری؛ محبوبه کشیری

4.

پویایی وضعیت آینده صید ماهیان قره‌برون (Acipenser persicus, Borodin 1897) در سواحل جنوبی دریای خزر

صفحه 55-68
رسول قربانی؛ الهام میررسولی؛ سعید گرگین؛ سید مصطفی عقیلی نژاد؛ علی جلالی

5.

تأثیر پروبیوتیک ریزپوشانی شده AM14 Lactobacillus sp. بر عملکرد رشد، هضم‌پذیری و ترکیب بدن ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح 20 و 40 درصد آرد سویا

صفحه 69-90
مهین رنجدوست؛ سکینه یگانه؛ حسین اورجی؛ فاطمه مرادیان؛ پرستو پورعاشوری

6.

به کارگیری مدل‌های هیبریدی مبتنی بر یادگیری عمیق ماشین در کشاورزی هوشمند (مطالعات موردی پیش بینی قیمت آتی ماهیان گرمابی(ماهی شیر) و سردابی(ماهی کپور و قزل آلا))

صفحه 91-103
مهرناز بنی اعمام؛ سید محمد رضا حاج سید جوادی

7.

روند توسعه اولیه اندام بویایی در تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897)

صفحه 105-115
محمدامین زرینی؛ سهیل ایگدری؛ باقر مجازی امیری؛ مهتا عربشاهی

8.

ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی

صفحه 117-142
عیسی بهرامی زاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی؛ مهدی ذوالفقاری

9.

تجزیه و تحلیل الگوی پراکنش ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) در خلیج فارس بین سال‌های 2002-2013

صفحه 143-159
هادی پورباقر؛ سهیل ایگدری؛ فاتح معزی

10.

بررسی میکروپلاستیک موجود در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در ناحیه خزری (مطالعه موردی استان مازندران)

صفحه 161-174
کیادخت رضایی؛ آرش جوانشیرخوئی

11.

مقایسه دانش دانشجویان آموزش‌دیده و کارکنان شیلات نسبت به قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی

صفحه 175-191
افشین عادلی

12.

اثرات به‌کارگیری پکتین و مولتی آنزیم ناتوزیم بر بیان ژن‌های مرتبط با رشد (GH و IGF-1) و ایمنی (IL1-β وLyz )، در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 193-208
طاهره دارنهال

13.

ارزیابی الگوی پروتئینی سرم و پاراسنجه‌های رشد بچه ماهی قزل آلای(Oncorhynchus mykiss) رنگین کمان تغذیه شده با جیره حاوی بروملین (Bromelain)

صفحه 209-220
حامد آزادی؛ محمد مازندرانی؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر؛ ولی اله جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی

14.

اثرا غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره بر بیان ژن‌های آنتی‌اکسیدانی (Cat و SOD)، استرس (HSP70) و آنزیم‌های کبدی ماهی زبرا گورخری (Danio rerio)

صفحه 221-233
آزاده سادات حسینی؛ علی شعبانی؛ رقیه صفری؛ سید علی اکبر هدایتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب