آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,360
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,888

1.

ارزیابی قابلیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه کدو تحت تاثیر هیدرولیز آنزیمی ساده و ترکیبی توسط پپسین و تریپسین

صفحه 1-19
رویا بزی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی

2.

تولید گاما آمینو بوتیریک اسید توسط لاکتوباسیلوس برویس NCL912 در آب پنیر غنی شده با اسید گلوتامیک

صفحه 21-42
سمیه محمدخانی؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ صمد بدبدک

3.

بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

صفحه 43-62
زهرا فرهادوند؛ علی فضل آرا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ سپیده کیانی قلعه سرد

4.

شناسایی سریع گونه گوسفند (Ovis aries) در نمونه گوشت با استفاده از روش تکثیر هم دما

صفحه 63-78
امیر معماریان؛ محسن گلابی

5.

بررسی فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده در گوشت و احشاء خوراکی جوجه‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرکرد

صفحه 79-94
مژگان موسوی بیدلی؛ ابراهیم رحیمی؛ سید مجید هاشمی؛ نوشا ضیاءجهرمی

6.

مقایسه شبکه عصبی و طراحی فاکتوریل در بهینه‌سازی کاهش کدورت شیره توت قرمز

صفحه 95-111
رضا بیگزاده؛ امید احمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب